Гоце Делчев е визитката как БСП управлява на местно и

...
 Гоце Делчев е визитката как БСП управлява на местно и
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова: Гоце Делчев е визитката как БСП управлява с работещи политики за хората

 _2024 izbori_v012

 

„ Гоце Делчев е визитката по какъв начин Българска социалистическа партия ръководи на локално и национално равнище с работещи политики. Необходимо е да се резервира капиталовата стратегия на страната по отношение на общините. Трябва да има тласъци за създаване на индустриални зони. “

Това съобщи претендентът за евродепутат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Цветелина Пенкова в Гоце Делчев след среща с кмета на града Владимир Москов и жители. Тя означи, че работи и ще продължи да работи, с цел да останат младежите да работят и се развиват в България.

„ В региона на образованието, опазването на здравето, обществените действия и инфраструктурата община Гоце Делчев е образец за деяние “, посочи Пенкова. Тя разяснява, че екипът, който ръководи общината демонстрира ясно какво е политика в полза на хората: „ В общината има добре развита индустриална зона. Районът има и прелестни естествени дадености и разполага с доста капацитет за развиване на туризма. Гоце Делчев е един от дребното градове в България, които строят обществени жилища по европейски планове и стартира работа по план, ориентиран към фрагментите, които дават обществените услуги, като финансирането ще пристигна от стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2021 – 2027, съфинансиран от Европейския обществен фонд. “

Цветелина Пенкова открои още обстоятелства - ремонтирани са учебни заведения и детски градини и са построени спортни площадки навън, Гоце Делчев е един от градовете с интензивно работеща Местна инициативна група и бизнес развъдник, работещи по национални и европейски планове в интерес на хората и бизнеса.

„ Трябва да се открои достижението на общината, че съумя да влага европейски средства в обществена и културна инфраструктура - ремонтирани са болничното заведение и учебните заведения. Благодарение на напъните на локалната власт се финансира специализацията на лекари с ангажимент да работят в Гоце Делчев най-малко 5 години “, посочи още Цветелина Пенкова.

В забавната полемика хората споделиха, че би трябвало да се оказва поддръжка за компаниите, които влагат в фрагменти, високоплатени действия и производства отвън огромните градове. Необходимо е и да се положат старания за обезпечаване на подобаваща работа за младежите, с цел да останат в страната. Изтъкната беше потребността от по-сериозен напън върху полиция, прокуратура и всички държавни органи, с цел да си правят качествено работата и да не се заобикалят законите.

Всички присъстващи се сплотиха към мнението, че за страната ни е значимо да има представители в Европейския парламент като младата и опитна Цветелина Пенкова, които са задоволително готови, одобрени експерти, имат ясни цели и визия какво е нужно да се промени в Европейски Съюз и най-важното - ще отстояват националните ни ползи.

В срещите, с изключение на кмета Владимир Москов, участваха ръководителят на общинския съвет Иван Геров, заместник-кметът и регионален ръководител на Българска социалистическа партия Валери Сарандев, актуалният народен представител от Българска социалистическа партия Богдан Боцев и претендентите за народни представители от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в района Гергана Орманлиева, Димитър Савов, Георги Серафимов и Лилко Айвазов.

“За почтена България в мирна Европа ”, с №24, преференция 103

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР